top of page

Prvi sastanak koordinacijskog tima

Na prvom sastanku koordinacijskog tima koji čine Mirta Đurašević, predstavnica radne skupine za Nacrtnu geometriju, Ines Tovarović, predstavnica radne skupine za Računalnu kemiju, Željka Korlević, predstavnica radne skupine za Linearno programiranje (sastanku nazočila kata Vidaković umjesto Željke Korlević) i Mihaela Kelava, predstavnica radne skupine Razvoj aplikacija i voditeljica timova za izradu novih kurikuluma, analizirano je dosad učinjeno i ustanovljeni su nadolazeći zadaci i rokovi.

Sve skupine provele su analize postojećih planova i programa te na temelju toga zapisale svoje zaključke o polazištima i poziciji novih kurikuluma.

U iduća tri tjedna svaka radna skupina sastavit će prijedlog sadržaja novog kurikuluma, ukratko navesti način realizacije navedenih sadržaja i potrebna nastavna sredstva i alate. S predloženim dokumentima učenicima će se prezentirati novi kurikulumi i ispitati njihovo mišljenje i interes za nove predmete.

Drugi dio zadatka odnosi se na pisanja skupova ishoda učenja za predložene sadržaje i slanje istih savjetniku za HKO na reviziju.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
No tags yet.
bottom of page